Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Het glas agglutination met andere materielen

 • In de agglutination van het glas en prikleivanii naar hem van diverse materielen de meeste ontzagwekkende en achromatic shvy, paardenstal naar koud water zal "Mars", "Patex", "Unikum", "PVA", van toepassinge ook "Supertsement" en "Bf-2' uitlenen.

  Voor agglutination het vlak van het glas moet obezzhirena aceton zijn. Op de beiden bovenkomt veroorzaker de stratum van de kleefstof en podsushivaiut voor 5 - 10 minuten. Dan veroorzaken seconde stratum, podsushivaiut het 2 - 3 minuten en koppelen plakten onderdelen aan. Om tijdens de verkalking shva detail werden dicht naar andere geprest, kan gebruikte rubbere verzamelmappen of rechtbank-nietjes zijn. In zodanig toestand aangeplakte thema's moeten niet minder van 20 minuten zetelen. Complete inname shva verrijst voor 24 uur.

  Voor nakleivaniya op het glas van de doeken, van de boom en kranten kan gebruikt "PVA", "PVA-en', "EPVA" e.a. zijn. Voortvloeit aan herinneren zich die erin gelimiteerd vodostoikost. In agglutination beide vlakken promazyvaiut door de kleefstof, koppelen, leke op shov kleine lading en weerstaan buiten uur. Helemaal shov bevriest voor 2 uur.

  Het glazene vlak voor agglutination obezzhirivaiut door de aceton, en het vlak van het metaal zorgvuldig louteren van de roest en ook obezzhirivaiut. In agglutination metaal en glas moet helemaal dor zijn, water in het aquarium kan worden niet in het verleden gestort dan door troe van vierentwintig uren na agglutination.

  Treinde naar agglutination de glaswaar van het aquarium promazyvaiut germetikoi in dat adapteert, waar wil vkleeno glas, schuiven glas en repare het door cambrels, Shov tussen glazen en metaal ook promazyvaiut germetikoi met behulp van mes of shpatelya in.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Spoedig omstreeks kleyakh"