Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

De leder agglutination met andere materielen

  • Voor de leder agglutination met de leder, leders met het doek en leders met kozhzamenitelyami de meest toepasbaar volgend klei: "Mars", "MC-1', "GELEDEN", "EGA", "Gezwind", 88H, "KR-1', "PVKH", "PVA", "Patex" en "Unikum",

    Meestal lederen het is noodzakelijk om in die gevallen aan te plakken, wanneer op lederene top obuvi moet zwerm knoeien. Zijn gesneden erbuit met pripuskom op 6 - 7 mm meere grootte van schaadde plaats (de boord respectievelijk knoeien srezaiut op niet). Vlak obuvi en knoeit louteren van de vuiligheid tamponom, door topte water af, vetzucht vervuilingen branden ander tamponom los, door topten aceton af. Dan herstelde stadsdeel obuvi en iznanku knoeit onthaal napilnikom of door nazhdachnoi krant, om vlak werd sherokhovatoi. In de laars tussenvoegsel kolodku of, als zijn niet, strak nabivaiut door papieren.

    In de agglutination van de leder kleyami "AGA", "EGA", "Snel" vet herstelde stadsdeel obuvi en iznanku knoeit, droogmaken de stratum van de kleefstof 20 - 30 minuten, dan vervolgens veroorzaken het en uiterlijk door 1 - 2 notuult leke knoeien. Zijn dicht prizhimaiut en pribintovyvaiut naar de laars door rubber zwachtelen. Kan worden op de laars veroorzaakt en knoeien stratum van de kleefstof, maar meteen om zijn toe te brengen en om te pressen. Om los te branden, verband en te benutten obuviu het is mogelijk door 6 uur.

    Kauchukovymi kleyami 88H, "Patex", "KR-1' het is mogelijk van niet op het mengsel leder maar ook om ernaar diverse callisthenics, kunstmatige leder, voilok en textiel materielen te lijmen. In agglutination op beide geoefende vlakken veroorzaker de doordringend stratum van de kleefstof en zal naar hem vysokhnut uitlenen. Dan veroorzaken de seconde stratum van de kleefstof, zal naar hem podsokhnut 'tot "toe otlipa" (t uitlenen. Door hem. Moeten vingers) niet vastklemmen, na wat details koppelen, groot hen omklemmend rubbere verband of rechtbank-nietje, op 3 - 4 uur. De tijdsduur van bakkend shva 10 uur.


    Alle materielen van het hoofdstuk "Spoedig omstreeks kleyakh"