Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

De agglutination van de krant en karton

 • Best van hen - achromatic ontzagwekkende en niet uitdaging korobleniya - "Sintex", "Ortofix", "Kunststof voor de krant", "Kunststof" en toerbeurt kleev op de basis polivinilatsetatnoi vloeistof in fijne druppels in een andere. Verbreid kreeg van klei op de basis vocht glas "KHX" en "Silikatnyi", hoewel zij serieus tekort hebben: Kleevoi shov trekt en zhelteet krom. Zij niet toepasbaar voor nakleivaniya krant op glazen. Bijstere inktkoker plaken krant alomvattende klei "GELEDEN", "Kittifix", "Mekol" aan.

  Om nakleit foto's in de gedenkboek, zeer handige rubbere kleefstof. Nakleennye erbij helpen foto's kromtrekken niet, in de noodzakelijkheid hen zonder de moeilijkheid om van het vet krant te schiften, en de residuen van de kleefstof om door gebruikelijke gom te schrappen.

  Als wordt niet genodigd hebben, om kleefstof snel werd bemachtigd die krant kan worden geplakt en alomvattende kleyami "Kunststof voor alledaags leven", "PVA", "PVA-en', "PVA-m', "EPVA". Voor de krant agglutination met andere materielen gelden volgend klei:

  • Met kartonnen: "Kunststof", "Kleefstof kazeinovyi kontorskii" en andere kazeinovye klei, "GELEDEN", "EGA" e.a..;

  • Met de triplex of boom: "Kunststof", "Kleefstof kazeinovyi kontorskii", "GELEDEN" en "EGA";

  • Met glazen: "Kunststof", "Kleefstof kazeinovyi kontorskii";

  • Met metalliek: "Kunststof";

  • Met lederen: "Kunststof", "GELEDEN", "EGA";

  • Met het doek: "Kunststof".

  Wanneer papieren mengsel met het karton, dunne metaalplaat, glas met de triplex, rechtvaardig om door de kleefstof een van vlakken in te vetten, om op andere toe te brengen en om 15 minuten te weerstaan, om kwam de verharding van de kleefstof voor. Als papieren mengsel met het doek, wordt vet door de kleefstof aangeraad aan zowel vlakken als om shov lading te activeren.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Spoedig omstreeks kleyakh"