Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Planten voorspellen weersgesteldheid

 • Om vast te stellen, wat weersgesteldheid wil in dichtstbijzijnde klok of op andere dag, het is mogelijk met betrekking tot vele voortekenen, onder andere met betrekking tot enkel planten.

  Listochki lenkoranskoi Acacia's voor nadvigaiushcheisya onweersbuien ponikaiut, en zijn rose bloemen krimpen. De bloemen van gele Acacia algemeen groot rieken door de avond. Als hun fragrance jullie gevoelen door zonne morgen, weten - dit naar de onweersbuien. Voor nenastem lucht versterkt op de sering, gouden smorodiny, levkoya en petuni, en de bloemen van de acacia onderkennen behoorlijk wat nektara.

  Let naar elk tsvetnik op: Lucht zuiveren, weersgesteldheid handelswaar, en ipomeya, malva, nogotki als vroeg als dicht plooide de lepestki en slovno uvyali - beduidt, zal regen... Na regen lepestki opnieuw worden aangekondigd.

  Verrassend gevoelig naar de wijzigingen van de weersgesteldheid bloemen sornyaka - van bluebottle koliuchegolovogo, rastushchego in de Krim. De bloemen van deze plant - ondiepe gele asterisken - worden in het algemeen zeer oor, voor the sun zonsopgang ontdekken. Als zij werden aangekondigd, dan, niettegenstaande pasmurnoe morgen, kan worden handelswaar weersgesteldheid door de dag verwacht.

  Zo gevoelig reageert op de wijziging van de weersgesteldheid en mokritsa, rastushchaya op de kookgelegenheid tuin. Zijn nevzrachnye bloemen worden vroege morgen ontdekken, als naar 9 klokken zij werden niet aangekondigd, voor sommige zullen regen.

  Voor nenastem ponikaiut het loof van enkel lesnykh planten, bijvoorbeeld kislitsy en lesnoi krupki. Op de monding stuwing loof van konskogo chestnut alvorens vooruitgang continueerde nenastia de overvloedige aanzetting wekt van het plakmiddel vocht.

  Plant - de weermannen van de weersgesteldheid - bestaan en op lugu. Het is zo, voor pasmurnoi weersgesteldheid voegen het loof lugovoi klaver toe, bloemen lugovogo serdechnika ponikaiut, donnik op het moment groot riekt, en bloemen oduvanchika, kozloborodnika, moeder-en-machekhi, chertopolokha dichtbegroeid.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"