Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Zwembaden

 • De oprichting van het mannelijk lid van het zwembad of enkel andere waterbekken totaliter Real materie. Vloei op de territoria van de verkaveling - deze vermaak voor kinderen, gerief en nut voor volwassene een of anders samen. Zwembaden kunnen zijn maakten met betrekking tot de smaakvermogen en begeerte: Decoratief, pleskatelnye en voor badend.

  Het apparaat van zodanig waterbekkens wordt door diverse methodes uitgevoerd. De meeste eenvoudige variant is een waterbekken, geleggde-ontluiken door beetled dichtslibben. Kotlovan voor hem graven op 40 - 50 cm dieper, dan de diepte is van aankomend waterbekken. Wanneer kotlovan zal, erin stap voor stap, door de bepaalde intervallen van de tijdperk van utrambovyvaiut drietal stratum van de dichtslibben, lijvigheid 15 smkazhdyi zijn gereed. Kotlovan aankomend waterbekken zasazhivaiut door de begroeiing en overloop door het water. In zodanig zwembad is blij levend vlees ontwikkelt gebruikelijk "vodoemnaya" leven.

  Seconde variant is eenvoudiger-eenvoudig. Complexiteit leix in de oprichting van het mannelijk lid kotlovana met ferme voedingsbodem. Wanneer zodanig kotlovan is gereed, het bodem en boorden ukryvaiut door vysokoprochnoi polietilenovoi film. Strijkend moet dicht de wacht hebben drijvend, met het dit uitdraaien op uitzicht de monding beeindigt van de film perebrasyvaiut door de boorden van het waterbekken, repare door zware thema's, ine het algemeen stenigingen, en zasypaiut het vet stratum van de voedingsbodem, waarover strijken brink beplanting neer.

  Derde variant is elk meer arbeidsintensief. Kotlovan erin moet muren door de lijvigheid niet minder 10 - 14 cm hebben. Betonirovanie waterbekken wordt maar meteen in kotlovane uitgevoerd.

  Wanneer beton helemaal zal bevriezen, het beginnen naar absterge in het letterlijke besef van het woord. Water moet smenit in kotlovane niet minder drie tijdperken (smenit - dit beduidt, telkens sprenkelen van kotlovana noodzakelijk spustit of om of vycherpat) op te pompen.

  Deze procedures, hiernaast met puur hygienic, hebben en ander belangrijk besef. Het feit is die chemicalien onderkenden van vers, maar juist respectievelijk maakten beton, verwoestende invloed hebben op begroeiing in zodanig waterbekken. Ze verongelukt. Zullen en rybki verongelukken, als jullie willen hen razvodit in het waterbekken.

  Daarvandaan "ozelenyat" zodanig waterbekken het is mogelijk maar na het veelvoud wassend kotlovana.

  In de conclusie maloizvestnyi, maar zeer noodzakelijke advies: Als jullie willen in het waterbekken altijd om zuiver, doorzichtig water, razvodite erin naar de grotste uitgebreidheid mogelijk dafnii te hebben. Deze onbeduidende schepsels - het getrouwe hulp personen van de waterbekkens.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Maken zelve een of anders"