Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

De verhuizing van de plekken van de kleren (onderdeel 2)

 • Plekken van het water op glyantsevoi de leder (van de balen, van summiere-gevallen, kurtok) schrappen, natiraya hun door achromatic room voor obuvi. Dozhdevye plekken op zamshe kunnen worden, protiraya hen provolochnoi of vlakgom shchetochkoi uitgevoerd.

  Zalosnivshiesya van de plaats zitplaats otniud niet kleren versieren. Meestal schijnen zij op wollene en shelkovykh doeken. Verwijder hen wollen tryapkoi, door aceton topten, nashatyrnym door het animo, denaturated alcohol of de mengeling van hen (in gelijkmatige onderdelen) af. De vloeiende uitspatting schrappen door bibulous krant. Als zullen plekken, noodzakelijke proteret hen nashatyrnym door het animo (1 thee lepel op'/2 stakana wateren) verblijven. Voor die noodzakelijk om vast te stellen, niet schilderstuk verandert van het doek. Zalosnivshiesya van de plaats zitplaats op wollene doeken chistyat door dorre ondiepte zeer zand zuiveren; Plekken van node naar de vochtigheid door hartelijk water, nasypat erop de gering stratum van het zand en proteret onbuigzaam tryapkoi, door topte waterhoudend af. Dan alle stemt artikel van de vervaardiging vygladit door vochtig tryapku, vooral zorgvuldig zalosnivshiesya.

  Van de medicaties verkocht in de winkels voor deze doelen, kan gebruikte "Plik", "Momentalnyi", "Minutka" zijn.

  Plekken van kosmeticheskikh direct toegankelijk schrappen door diverse methodes, afhankelijk van hun oorsprong. Worden zij moeilijk zelfs in de omstandigheden khimchistki geschrappen.

  Plekken van odekolona en geur op geverfde doeken kunnen worden door hartelijke glycerol of denaturated alcohol geschrappen. Plekken van de romen, van de vermommingen, lipsticks, mengsels, in de compositie welk lopen vetzucht substanties binnen, noodzakelijk om door oplossend geneesmiddel uit te voeren, bij voorbeeld benzeen, uait-spiritom welk wordt in de winkels van alledaagse chemie, of door de mengeling van diverse oplossend geneesmiddelen verkocht. Als whereat op het doek zal onbeduidende "kring" verblijven, het het is mogelijk smyt door scheidde azijn of hartelijk glycerol, en dan promyt water.

  Op witte khlopchatobumazhnykh de doeken van de stip schrappen nashatyrnym door het animo en absterge door het water. Gebruik ook podogretym tot toe 40 - door 50 ° verdunning gidrosulfita (1 thee lepel op 1 stakan verhit water), dan zorgvuldig absterge door het water met gruis bestempelde als voor dit doek.

  Van eigenaarse medicaties voor de verhuizing van de vervuilingen van de knapheid cultuur met het succes wordt pastoobraznyi medicatie "Minutka" gegolden. Hen kunnen worden plekken van de geur afgedaan, van de romen, en door het vocht welk heet 'van "Vyvoditel de plekken van organische origing bijstere nou worden paardenstal plekken van gubnoi lipstick en geur uitgevoerd.

  Plekken, podpalennye utiugom, leiden vertwijfeling vrouw binnen, alle de meere man, tal van welk niet in staat om utiugom te benutten. Breng tijdperk zodanig podpaliny die niet beretsya om door en khimchistka te schrappen.

  Echter ding te behoeden het is mogelijk in de volgende weg: Voor wollene witte en ontsteken doeken voortvloeit om verdunning perekisi vodoroda (2 thee lepels op 1 stakan water) met de toevoeging van de meerdere drop van nashatyrnogo animo aan te dienen. Als verhite utiugom wordt linnen linnen geknoeid of andere khlopchatobumazhnye doeken, hen noodzakelijk proteret perekisiu vodoroda (1 thee lepel op 1/2 stakana wateren) en om op 15 - 20 minuten, dan proteret dor tryapkoi toe te laten; Als aangevraagd - vystirat geldend een van accomodatie voor stirki khlopchatobumazhnykh en lnyanykh doeken.

  Van ook peregretogo utiuga tijdperk brengen van podpaliny bruine kleur door. Op de kleur doeken dikwijls van hen moeten uitvoeren het is onmogelijk. En op witte linnen, lnyanykh en khlopchatobumazhnykh zodanig podpaliny herleiden door middel van blonderen doorgesijpeelde marliu de verdunning van het chloor (4 - 6 g op stakan wateren). Blonderend om te vervullen totdat, poosje stip zal niet verdwijnen. Volgende plekken van node door bijwijlen zorgvuldig propoloskat koude water, en dan vystirat alle ding.

  Eigenaarse accomodatie voor de annihilation van de plekken van peregretogo utiuga weinig. Van node zorgvuldig om zodanig otbelivateli, hoe "Belizna" en "Aragats" te gelden.

  Plekken van pota. Verse plekken op shelkovykh de doeken van diverse kleur schrappen door wissend hun door de verdunning povarennoi brine (1 veldfles lepel op 1 stakan water) of door de verdunning giposulfita. Giposulfit wordt in de winkels fototovarov verkocht. Na de verhuizing van de stip plaats kuiste door noodzakelijk promyt hartelijk en door alle middelen kookte waterhoudend. En hier is recept welk het is onmogelijke om shelkovykh doeken te solliciteren, maar zato het fantastisch plekken doet van pota van rond lnyanykh, van khlopchatobumazhnykh en linnen doeken af: Mengeling povarennoi brine of Boers van en nashatyrnogo animo (met betrekking tot 1 thee lepel op 1 stakan, wateren). Na de verhuizing respectievelijk de stadsdeel bevleken van het doek absterge door het water.

  Op de wit en ontsteken zijden van de stip van pota tvloeit proteret door de mengeling van nashatyrnogo animo en denaturated alcohol (in gelijkmatige boelen) voor.

  Van shelkovoi podkladki stip schrappen ook door de mengeling (in gelijkmatige boelen) van nashatyrnogo en denatured animo. Op witte shelkovoi podkladke stip van pota worden door de verdunning perekisi vodoroda met waterhoudend (1 onderdeel vodoroda op 10 delen van waterhoudend) geschrappen. Plekken op hel wollene dingen aanvankelijk door protiraiut borstel, afgetopte mylnym verdunning, straks zorgvuldig absterge door het water, na wat vochtigheid bevleken door scheidde shchavelevoi zuur (1 thee lepel op 1 stakan water). Van de kleur wollene doeken van het diverse schilderstuk van de stip voeren door de mengeling van de aceton (3 onderdelen) van denatured animo (4 onderdelen), van en nashatyrnogo animo (2 onderdelen) uit. Toen artikel van de vervaardiging bijwijlen absterge door het water.

  << Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;

  [1, 2, 3, 4, 5 ]


  Alle materielen van het hoofdstuk "Zuiverend van het appartement. Ukhod achter bekleedt"