Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Naar jullie kwamen verblijf (onderdeel 2)

 • Na het diner verhuizing thee, koffie, met betrekking tot mogelijkheid niet achter het diner-tafel, en in andere kamer.

  Prazdnichnyi souper meestal bestaaatt uit koude voorafjes, koud (het is mogelijk verhit) rybnogo bliuda met garnirami en verhit bliuda van het vlees, vogelstand of dichi, met garnirom en sousom. Op de tafel vestigen voorafjes en otkuporennye flessen met de wijnen. Kushania podaiutsya in na de dagen orde: Na de voorafjes verhuizing rybnoe bliudo, en dan in smenennye tarelki - vlees of dich.

  Op het toetje verhuizing koek, zhele, room en vruchten. Souper koffie beeindigt.

  Als naar jullie onverwachts kwamen verblijf, jullie kunnen servirovat opstelen zeer snelle afname voordeel van zodanig adviezen.

  Kan worden van twee variant servirovki voorgesteld. Hier is een daarvan. Lange razdvizhnoi tafel pridvigaiut naar de muur en deken instelling mee tafel gorki tarelok, bokaly puttende vorken. Hier kunnen worden voorafjes ingestellen of om hen op de gedeeld stolik te verplaatsen. Op andere gering stolike, waartegen kan worden rondom benaderd, flessen stellen met de wijn, kuvshiny met de drankjes, Spa, bokaly, riumki in.

  Anders op de stolike kan worden toetje, versnapering bliuda en toetje tarelochki met lozhechkami ingestellen. Tafels versieren door de kleuren of elovymi vetkami, richten bokaly met papierene serveten op, hoge vaten met de vruchten en snoepjes, decanteert met fruktovymi en yagodnymi sappen. Voorafje prigotavlivaiut in de vorm van de meeste diversified sandwichen.

  Het is noodzakelijke te zijn in staat prachtig razlozhit sandwichen met betrekking tot vorm: Op de tarelke - de om de schijfen van het brood, op ander - driehoekig, op derde - rechthoek en t. D. In twee plaatsen met betrekking tot de middelmaat geslacht van tafel - bliudo met prazdnichnym aankoeken-sandwich snijden op de schijfen. -eigen zich hier en decoratieve sandwichen in de vorm van de chequered grondslagen en mozaik toe. Zal tafel zelen, rediska, ui versieren. Andere variant is zodanig.

  In de tafel centrum flessen stellen met de wijn, drankjes, met betrekking tot cirkel - riumki in. Mee stellen tafel tarelki met het brood in. Het narezaiut door doordringende schijfen en bed alterneren witte en duister in kruzhok zo, om een schijf schermde boord andere af, rond de middelmaat van tarelki de cirkel van snerpt plaats rechtopstaand. Tussen tarelkami met het brood ingestellen maslenki met diverse buttery mengelingen, klein tarelochki met tonenkimi schijfen telyatiny, van het klapstuk, van de ham, kuritsy of indeiki, van de taal, van de alle manier van de types van kaas, narezannykh tomatov, ogurtsov, van rediski en alles die werd op de gastvrouw in de koelkast gevonden. Buiten maslenok noodzakelijk om messen te steken, nabij tarelok - vorken, en blijven zelve kan zelf sandwichen met betrekking tot de smaakvermogen koken.

  Niet zich vergeten om kruiden in te stellen, zelen, om serveten te steken.

  Later tarelki met de voorafjes kan worden door het toetje vervangen, om koffie of thee te verhuizen. In de vaten stellen vruchten in. Voortvloeit ook zich te verroeren klein zuiveren tarelochki, thee lepels, om messen voor de raffinage van de vruchten te steken.

  Zeer prachtig tafel lijkt, servirovannyi met de liefde en de kennis van de materie. Niettemin beste zijn decoratie bloemen. Zij animo maken, dampkring torzhestvennosti en prazdnichnosti.

  Hoeveel, hoe, wanneer en waar toe instellen bloemen zijn vraag vandaan buiten van niet onderpand. Koe-die beschouwt die dan meer in het vat van de kleuren, des te better. Dit onwaar. Netrudno om te vernemen die meerdere bloemen, bijstere inktkoker selecteerde met betrekking tot schilderstuk, was in staat knipte een aanvang nemen overeenkomstig posudu, worden prima gezien.

  Bloemen in de kamer voortvloeit om op zodanig hoogtepunt te verstrakken, om hen het is mogelijk was obozrevat van boven of op het deel van. De toonen van de kleuren moeten behoren alsmede elkaar. Zeer doeltreffend combinatie donker-rood, van rood en rose dodenrijk tegen de achtergrond wit stelen doek op. Bijstere inktkoker wil smotretsya gele en blauwe toonen. Florerende lichtende planten bijster nou worden van tegen de achtergrond groene varen, asparagusa e.a. onderkennen.

  Waarna op welke wijze jullie vaststelden, wat kleuren zullen tafel gedecoreerd worden, noodzakelijk om voor hen overeenkomstige boten te selecteren. Aanstootgevend brindled garneerde door de lichtende knippatroonen van het vat. Zij moeten stabiel, demurrage, van maar prachtige vorm zijn. Veld bloemen bijster nou worden in lage kleine capaciteiten gezien.

  In de plant vat situeren vrij. Dat onderdeel steblya welk onderdompelt, voortvloeit om van het loof te louteren. Het vat elegance met de kleuren wordt niet door maar combinatie van de verven door maar ook de vorm van de ruiker vastgesteld. Daarvandaan stebli moeten zo besnoeien, om zij waren van verschillende afmeting.

  Hoge planten op lang steblyakh, bijvoorbeeld gladiolusy of kaly, zullen seating achter de tafel hinderen. Zodanig bloemen better om op de gedeeld stolike te verstrakken. Op banketnom stelen bloemen rasstavlyaiut in kleine vaten op.

  Ruiker wil prachtige aanblik, als in het vat om vkladysh met de openingen, metaal rooster, nakolku "ezhik" of palochki-cambrels uit te drukken. Kunnen bloemen op belangrijkste tafel met het tegengestelde van servirovki kant in de vorm van de guirlande zich bevinden. Het is mogelijk met betrekking tot de tafel centrum laag vat stellen met de kleuren in, rechtsom en leftward van haar om tafel doek zelen, en tegen de achtergrond groen door alle tafel razlozhit rozy of anjers aan te doen. Nader naar het gereedschap, van de berekening een ruiker op vier gereedschap, bijstere inktkoker om doddig farforovoi of keramisch vazochke fialki of nezabudki een aanvang te nemen. Kunnen worden bloemen op de linkerzijde van ieder gereedschap geputten, whereat stebel moeten lengte 10 - 15 cm zijn.

  Furshetnyi tafel versieren door de kleuren in grotere vaten, maar door alle middelen op massieve paardenstal nozhke. Met betrekking tot centrum stellen gering gorku in, erop vaten belichten met de kleuren, vruchten en decoratief keramiek. Zodanig laatste compositie zal furshetnyi tafel in het bijzonder plechtig maken.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"