Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Naar jullie kwamen verblijf

 • Ontsteek huisvesting zuiveren voor edy, zal dat veldfles of kookgelegenheid, bijstere inktkoker tafel stalen, tastily kookte etenswaar verhuisd in prachtige tarelkakh, prettige gastvrouw goed animo maken.

  Wanneer wij schikkingen maken voor de toelating van gasten, maar meteen schijnt van je welste aantal van vragen: Hoe better om menu te componeren, om bliuda te koken die om toetje zich te verplaatsen... Belangrijkste, om op de tafel waren diversified bliuda, maar alle in de weinig, prachtig bedded en ordende. Niet downloaden tafel door een grote vele voorafjes en drankjes. Als jullie zullen aantreffen die wat-die bliudo verkozen gasten meer, andere, better later donesti het.

  Ruime betekenis de inachtneming heeft van alle geknarste regels van gedrag. Rassazhivaya gasten, helpen door hem moeten geschikt zitten. Stoelen voor de jonkvrouwen van man moeten otodvinut. Naar vrouwen eerste stap bliuda.

  Als naar kushane podaetsya individueel iedere gast, het ingestellen precies tegen seating, op de linkerzijde van de rechterarm.

  Voorafjes verhuisden in salatnikakh, op mnogoportsionnykh bliudakh, rasstavlyaiut met betrekking tot mogelijkheid van de linkerzijde seating achter de tafel, en drankjes met juiste.

  Per aangedaan bliudo tvloeit om gereedschap voor, noodzakelijk voor raskladyvaniya kushania te steken.

  Totdat om nieuwe groepering bliud in te stellen, noodzakelijk om gebruikt posudu en apparata in te sluiten. In te sluiten er is in staat mogelijk en liet, en op de linkerzijde, poosje slechts waarna, hoe allemaal verblijf poeli. Begin met dat plaats, waarin zitplaatsen vrouw of vlierstruik met betrekking tot leeftijd.

  Volgende verhuizing nieuw bliuda. Van mnogoportsionnoi posudy hen perekladyvaiut op de ondiepte tarelki, aanvankelijk belangrijkste product, dan garnir en sous.

  Garnir wijzerplaat door de lepel welk ruim in de rechterarm, helpen vork verblijvend in gelatene. Belangrijkste product perekladyvaiut imparted apparata de vorm van de tangstelling: Vork situeren tussen, door ruimere en designative vingers, lepel - tussen designative en middelmaat.

  Voor raskladyvaniya krokhkikh producten en runderbiefstukken met ei naar apparata impart vorm lopatochki: De hengsels van de lepel en vorken (van of twee vorken) ruim onderhavig, prongs van en verdieping van de lepel razvodyat in de kanten lopatochku geformeerd. Zelfde vorm kan imparted naar apparata houdende hen in het recht, ander - in gelatene hand zijn.

  Voortvloeit om zich te herinneren die het is onmogelijk om bliudo zich te verroeren en om posudu door de tafel in te sluiten. Serveten, apparata welk gast uronil op de seks, noodzakelijk onmiddellijk om zuiver in te boeten, en dan om te tillen wat achterwege liet.

  Als gast beslubbered kostuum, voortvloeit om naar naar hem nat polotentse te schenken en bij te staan om stip te schrappen. Kleine stip op de tafel doeken otzhimaiut polotentsem en dek door de servet. Als stip ruim - vervangen tafel doek.

  Ik rijd het is aanbevelenswaardig om in gelijkaardig met betrekking tot waarde zich te verroeren, om te formeren en schilderstuk tarelkakh en om hen op zodanig afstand van ander in te stellen, om hands seating achter de tafel verhuisde vrij. Naar het recht van tarelki mes steken door de weerhaak naar tarelke, van de buitenzijde kant van het mes - veldfles lepel, en van de linkerzijde tarelki - vork door de weerhaak kverkhu. Toetje lepel gestoken voor tarelkoi. Voor tarelkoi, een gebeten rechtsom, wordt stakan voor het water ingestellen. Temidden stellen stel bliudo op of korzinku voor het brood, narezannogo door doordringende schijfen, salatnitsu, decanteren met de drankje of water, solonku. Servet gestoken tarelku of naar het recht van tarelki, beneden steken en lepel door.

  Vele gastvrouwen de gebruik ontduiken van de serveten. Alsdan wordt aangeraad aan hebben op de tafel krant.

  Prazdnichnyi dek opstelen door wit stelen doek op, rasstavlyaiut tarelki, messen steken, vorken, lepels. Voor tarelkoi, maar een gebeten pravee, rasstavlyaiut in een lijn stakany en riumki. Voor rasstanovki hun regels: Hun boel en waarde zijn aangewezen op de drankjes welk zal voorgesteld worden. Niet lishne om voor tarelkoi op de gelatene ondiepte tarelochku voor salata te verstrakken. In de verschillende plaatsen van de tafel stellen meerdere klein tarelok voor het gebeente en andere residuen in. Serveten, bijstere inktkoker vyutiuzhennye en svernutye, activeren tarelku.

  In onderwerpend edy noodzakelijk om bepaalde orde en opeenvolging te verrichten. Hartelijk supy en salaty podaiutsya eerst. Zij hongerigheid exciteren, aanzetting dragen van zheludochnogo sap bij en vertering bereiden voor belangrijkste edy voor. Toetje verhuizing tegen het eind. Tafel moet worden voor 1 - 2 uur tot toe prikhoda gasten gedekt. Door ditmaal gastvrouw moet alle schikkingen beeindigen en te hebben tijd om te houden rust. Tafel moet servirovan zo zijn, om gastvrouw stond niet tijdens het diner of souper, met uitzondering leix gevallen, wanneer verhuizing verhit bliuda op.

  Wordt brood narezat maar meteen voor onderwerpend op de tafel aangeraad, als niet naar vysykhal, tevens, in twee-drie plaatsen in de lijkend op tarelkakh of korzinochkakh noodzakelijk om anders met betrekking tot meerdere de schijfen van het brood uit te drukken, om het zetelde poblizhe naar ieder gereedschap. Met zelfde doel rasstavlyaiut en 2 - 3 solonki. Temidden opstellen kan worden laag vat met verse kleuren ingestellen, ze zeer zal prazdnichnyi tafel versieren. Uitmonster het zal van en gering buketiki camomiles, van bluebottles, nartsissov, elovye vetochki geblazd omstreeks met betrekking tot tafel maken. In de wijziging van het gereedschap leeggoed tarelki stalen op de linkerzijde, en complete verhuizing van de linkerzijde van blijvend.

  Voor het toetje onderwerpend met de tafel geruisloos en gently stalen alle vertrekkend leix stakany voor het water en riumki voor de wijn. Gastvrouw zorgvuldig stalt kroshki met behulp van speciale borstel en sovka of met behulp van svernutoi zuiveren servet en tarelki.

  Wanneer naar prazdnichnomu tafel verhuizen meerdere de types van wijn, orde volgend: Om te vissen, als bestaan zodanig, of over het algemeen naar bliudu, volgend voor supom, witte wijn verhuizen, naar myasnym bliudam en verhite verhuizing rode wijn. Champagne verhuizing naar dichi of naar het toetje. Witte wijnen verhuizing okhlazhdennymi, rood moet kamer temperatuur hebben. Wijnen tafel verplaatsen zich in kuvshinakh of flessen. Flessen preliminarily otkuporivaiut. Maar champagne ontluiken voor nalivat in bokaly.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"