Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Dormitory

 • Dormitory het is mogelijk conventioneel podrazdelit op drie type: Portie voor het exclusieve gebruik van slapen, met de plaats voor het werk en met de plaats voor kind. Belangrijkste hun benaming is wisselborgtocht van kalme recreatie, van slapen welk predetermines en keuze voor de dormitory van de meeste onsamenhangende huisvestingen van het appartement.

  De hoofdstudie kwestie van meblirovki dormitory - bedden. Anders dan beschreven hoger boven transformiruemoi meubeltje voor slapen welk wordt over het algemeen kamers gesteld beschikbaar, bedden in spalnykh benutten niet in dagelijkse tijdperk en beddengoed sluiten niet op de dag in. Zastilat bedden het is mogelijk door twee methodes. Als de constructie van de glaswaar van het bed tamelijk prachtig en expressief, dan door bedspread dichtbij slechts matrats, podgibaya eronder beeindigt van bedspread, en podushki maken in de vorm van de cilinders en bed in chekhly. Bed whereat wordt hoe gemakkelijker, izyashchnei, het schijnt die ze bezet van kleinere plaats in de kamer. In andere methode van de boord van bedspread hangen alles behalve tot toe seks. Podushki dierevel beneden bedspread.

  Voor moderne bedden karakteristiek laagte spinki. Op de tijdperken spinka op de voeten loopt. Als in smalle spalnyakh bedden liggen aslant kamer vast, deze constructie is elk meer aanbevelenswaardig. Spinku op het bed-hoofd op de tijdperken maken shire bedden en erop naveshivaiut kleine nachtkastjes of polochki. Navesnye nachtkastjes op twee bedden kunnen en oneven geveerd zijn.

  Wanneer bedden prilegaiut door de topgevels naar een muur die verruimd rijstrook tussen hen, kunnen bereid erin-tafel bekleden. Gering banketka en spiegel op de muur zal van ubranstvo slaapkamer aanvullen. Het is om te worden aangetekend die als de spiegel bodem resideert overheen de seks niet overtreffen 40 cm, en top niet onderaan 160 cm die deze wil geven mogelijkheid om in de spiegel alle cijfer aan te treffen.

  In dormitory helemaal van node ook kleerkasten voor de opslag platia en linnen. Zij kunnen vrijelijk of ingebouwd - pristennymi kosten. De kleerkast diepte moet 60 cm zijn. In de velen dormitory van nieuwe behuizing huizen bestaan garderobnye kamers, meerdere onderkennen door de configuratie en afmeting (in het plan G - of P-schilderachtig).

  Garderobnaya vervangt platyanoi kleerkast, maar kan en plaats voor pereodevaniya dienen.

  Verhalend meubeltje, podlozhite beneden nozhki doellatten van proparafinirovannogo karton - jullie zullen afhelpen ons af jakkeren af, en diepte - van tsarapin. Het is mogelijk van podlozhit kusochki vulsel.

  Als in de kleerkast voor geen planken bekleedt, het is mogelijke hen maken zelve een of anders. De inner huisvesting van de kleerkast halveren en liet half vullen vydvizhnymi planken voor de linnen. Als de kleerkast hoogtepunt verhuurt, beneden platiami kan zijn maakte polochku-doos voor obuvi. Op de dvertse poveste koord voor galstukov, van de ceinturen.

  Op andere - kan worden spiegel en gering plooi-back polochku-yashchichek voor raschesok en parfiumerii aangebracht.

  Advisably op inner dvertse kleerkast pridelat dozen voor de slaand van ondiepe thema's.

  Als van dvertsy kleerkasten slecht dichtbij, beduidt meubeltje ligt undu vast. Van node beneden een van nozhek podlozhit de beet van de triplex.

  Groot stijfe koorden, attachable naar twee horizontaal battens, kunnen zeer handig en prachtig bulkhead dienen. Prozrachnost zijn wordt van gustotoi onbuigzaam koorden gehandeld. Battens krepyatsya naar het plafond en seksen. Op battens moet dik bolstered boven kriuchki zijn.

  Gemakkelijk perenosnaya etazherka voor de boeken, van de kranten en dagbladen - de noodzakelijke onderwerp van de toerusting van ugolka recreatie.

  In de verplaatsing van het meubeltje kleerkasten, veldflessen, bureau moet worden bevrijd. Razbornaya meubeltje, alsmede enkel eerste beginselen zijn (vkladnye grondslagen, spiegels en t. P.) Worden in tweeen overgeboekt en worden op de plaats geadapteerd. Om te tuigeren nozhki meubeltje van de stakingen omstreeks de asperity van de seks, wordt aangeraad niet meubeltje slepen met betrekking tot seks, en om zijn over te boeken. Het is zeer belangrijk, om meubeltje stond op quitte verdieping. De asperities van de seks oorzaak perekosy meubeltje en de wijziging van de vorm van losse details. In de asperity van de seks kleerkasten kunnen hebben hangen. Dit kan worden verwijderd: Moeten podlozhit beneden nozhki speciaal van hout wiggen. Wig erbuit snijden van de firma ras van de spant, podvodyat beneden de plint van of nozhki onderwerp en, postukivaya door de hamer, vooruitgang totdat, poosje meubeltje zal niet correcte positie accepteren. De toegeefl zijnen voor homp van de wig otpilivaiut.

  Navolochki-chekhly, bij wie worden op de dag met takhty beddengoed gestald, kan worden van een doek of van twee, met oborkoi en zonder het het gemaakt. Ritssluiting op navolochke-chekhle maken achter verscheidend van de boord.

  Dekens met pododeyalnikami, vooral steganye, vatnye, kunnen worden in lang chekhly (met betrekking tot de breedte van de deken) op de knoppen strapped op de einden verbergd. Bedded in zodanig chekhol deken aspect heeft van de sofa cilinder welk steken naar de muur in de vorm spinki takhty.

  Podushki op takhtu kan zijn maakte vierkant, om, van de rechthoek vorm bespannen. Hen kunnen zijn maakten odnotonnymi, van twee tonalnykh of contrast doeken, rasshit koord.

  Van brindled doek kan zijn maakte zodanig podushku. De vierkante homp van de krant van noodzakelijke grootte gesneden van de hoek om met betrekking tot diagonali op vier driehoek te accapareren. Een driehoek brengen op het doek zo, om lang het kant leke langs de schrappen toe. Vykroite van het doek van vier zodanig driehoek. Als in de schilderstuk van het doek van de schrap van verschillende breedte of verschillende kleur, leten op, om de boord van alle driehoeken leke op gelijkaardige schrap. Plooi driehoeken met betrekking tot twee, persoon naar persoon zo, om schrappen werden hoek-wijse losgegaan, controle, correct hetzij is weg waas schrap met de schrap hoek gevormd. Dan ssheite het overblijfsel van de twee shva. Zijn jullie zashete waarna, wanneer vullen podushku.

  Om podushku met het koord kan zijn maakte zo. Vykroite van twee gelijkaardige cirkel naar noodzakelijke jullie van de diameter. Met betrekking tot boord een daarvan verscheidend op 2,5 cm, prikolite van persoon binden. Om het lozhilsya uitstrijken, met betrekking tot het doek boord maken nadrezy. Toen het prisheite. Plooi beide cirkel door persoon naar persoon zo, om koord verbleef daarbinnen (wanneer podushka wil sshita, koord zal ab extra op de boord) zich ontpoppen, van ssheite beide cirkel aaneen onderdeel zashitoi gelaten. Vyvernite navolochku, nabeite en onmerkbaare stezhkami zasheite opening door stromen over.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Hoe rasstavit meubeltje"