Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Stationair parniki

 • Beneden parniki, net zo beneden teplitsy, stadsdelen kiezen op luchtige toestand, bijster nou ontvlammen door de zon. Stadsdeel met de laagte hoogte van knarste water niet toepasbaar, en omstreeks de plaatsen, waar alsmaar stekaet regenwater, en om niets te spreken. Parnikovye constructies vrees syrosti, daarvandaan om hen van node op dor en quitte stadsdeel te maken. Odnoskatnye parniki tvloeit om in de richting van van naar het oosten westelijk voor, met de vooringenomenheid op het zuiden, en dvukhskatnye (met zogenaamd tweeledig karkas) - in de richting van van de noord op zuid op te richten.

  Parniki noodzakelijk om tegen de winden, belangrijkste, noord en naar het oosten te verdedigen. Hiertoe gewordene constructies, heg, bomen welk moeten op zodanig afstand van de constructies zetelen, als niet de toegang naar stremden van ernaar zonnelicht. Dit vereiste noodzakelijk zich te herinneren in de installatie van kunstmatige barrieres welk maken van diverse materielen. Ruime afbreuk te verontreinigen stationair parnikov kan van het vlak water gevormd in tayanii sneeuwen apporteren. Om dit geschiedde niet, stadsdeel, waarover wordt parnik toegerust, tvloeit obnesti door de dakgoot door de diepte 0.5 m voor. Vooral noodzakelijke zodanig dakgoot op het deel van motie van talykh wateren.

  Parniki postuur van de boom, van stenige, is ongedeeld van aarden vervaardiging ervan cilinders van bepaald hoogtepunt aan. Maar parniki onderscheiden van elkander niet enkel door de bill van de kavels van het materieel, waarvan zij zijn maakten, door maar ook de methodes van hun oprichting van het mannelijk lid. Het is zo, bijvoorbeeld, odnoskatnyi, diepgaand parnik wordt helemaal niet zo, hoe pristennyi of nadzemnyi op zonne obogreve gebouwd.

  Wij aanbieden aan aandacht begin ovoshchevodov blauwdruk zeer wijdverspreid parnika welk heet "Russisch parnik". Dit hartelijk odnoskatnyi diepgaand parnik. Soorudit het kan elk ogorodnik. Werk beginnen met de opgraving kotlovana, breedte welk, met betrekking tot bodem 120 - 125 cm, en boven 145 - 150 cm. Diepte stelen afhankelijk van gebied vast. In elk meer hartelijk - 50 cm, en in koud - tot toe 70 cm. Lengte is misschien verschillend. Ze is aangewezen op de boel rum. Standaard parnikovaya glaswaar welk kan worden in de winkels potrebkooperatsii verkregen en "Selkhoztekhniki", heeft afmeting 160x106 treffen Baseerde zich dit, parnik kan worden van elk grootte gebouwd. Maar de meeste verbreid zijn drietal - en pyatiramnye constructies. Wordt zodanig zijn variant niet weggejaagd, wanneer voor parnika gebruikt beschikbaar in economie windows glaswaaren.

  Een van belangrijkste details parnika - doos zonder de bodem welk maken van breven, van podtovarnika of grondslagen door de breedte niet minder 20 cm, door de lijvigheid niet minder 4 - 5 cm. Paruben - zo izdavna noemen zodanig doos - moet breedte 160 cm (met betrekking tot de lengte van de glaswaar) hebben, generaal lengte het is aangewezen op de boel aangeduid naar het beddengoed rum. Paruben is bedded zo, om noord kant parnika was hoger boven het zuiden op 10 - 12 cm - voor beste opheldering zon. Van het zuiden kant parubnya maken paz of nabivaiut erop battens, bij wie upiraiutsya glaswaaren.

  Harde osteklit glaswaaren. Wedervoeren magisters dit maken in de volgende weg: Glaswaar steklyat onder, van napuskom opper glas op lager 1,5 - 2 cm. Glazen gestoken de cannelures van bulkheads rum op zamazku, repare hun door de anjers zonder bonnets en van boven opnieuw promazyvaiut zamazkoi. In zodanig methode ostekleniya regenwater slaat niet parnik. Voor parnikovykh rum wordt wit glas door de lijvigheid 1,5 - 2 mm of bemskoe glas onderkende bijzonder prochnostiu.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Parnikovoe constructie"