Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Opslag van en zagotovka grostes

 • Groene grostes kunnen worden in de koelkast tamelijk lang opgeslagen. Zelen seldereya in polietilenovom collo verblijf vers 5 - van zes weken. Kochannyi salat (srezannyi samen met kocheryzhkoi) - tot toe polutora maanden. Shpinat kan worden praktisch voor alle winterachtig opgeslagen. Planten srezaiut vertrekkend 3 - 4 cm wortel, koppelen in puchki en diepvriezen in morozilnike.

  Te droogmaken het is mogelijke praktisch elk grostes. Korenia aandrijven, louteren, snijden door doordringende schijfen, raskladyvaiut op het karton, krant, triplex of nanizyvaiut op de zeenen, hoe griby en razveshivaiut op skvoznyake, maar niet op de zon. Voor 5 - 6 zonne dagen erbuit-van de -deuren (maar in de afschaduwingen) of voor 8 - 10 dagen in de kamer in de temperatuur 20° zij vysykhaiut. Kan worden gedroogmaakt en op protivne in dukhovom kleerkast.

  Loof petrushki, seldereya, ukropa droogmaken beneden de straalen van de zon, overheen het bord, in dukhovom kleerkast. Dan izmelchaiut in stupke en konfijten in de vorm van de brink gruis (het is mogelijk en niet izmelchat). Verplaats zich tafel hoe pripravu naar eerst en seconde bliudam.

  Zasalivat diverse grostes het is mogelijk aaneen de meeste diverse mengelingen componeren voor priming eerst en seconde bliud. Met het dit draaien op uitzicht zelen petrushki uit, seldereya, ukropa drijven en ondiep shinkuiut aan. Korneplody, alsmede ui repchatyi of porei aandrijven en snijden door de schijfen, beugels of plastinkami. Op 1 kg kookte zodoende van de grostes voor pridaniya de mengeling van prettige scherpte en lucht voegen struchok hekje en 3 - 5 struchkov versnapering peper, gekuist van de zaden en subtiel narezannykh toe.

  Grostes zorgvuldig jumble met 20% brine, mengeling raskladyvaiut in het glas zandplaaten, uplotnyaiut, dichtbij door de krant en stropdas. Opslag dit pripravu in gebruikelijk indoor conditioneert.

  Voor marinovaniya ogurtsov en tomaten gezonde vruchten kiezen, gelijkaardig met betrekking tot grootte en spelosti, bed hen rechtopstaand (zonder plodonozhek) in zuivere zandplaat, peremezhaya hen zeleniu seldereya, petrushki, ukropa, door het loof smorodiny, khrenom, estragonom en door izmelchennym knoflook. Alle op trekhlitrovuiu zandplaat steken tot toe 30 gspetsii. Op deze volume bereiden marinad toe: Wateren 1300 g, brine 60 g, van de suiker 8 g, van de peper van gorki en dushistogo - 6 - 8 zaadkorrels, anjers 6 sht., 5 loof van lavrovogo vel. Alle die kipyatyat in emalirovannoi posude 10 - 15 notuult. Wanneer verdunning ostynet, erin voegen 60 - 100 g 5%-nogo azijn en overloop in de zandplaat toe. Zandplaaten met ogurtsami en tomaten sterilizuiut in de kook water 10 - 15 minuten, na wat zakuporivaiut.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"