Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Zomer in de tuin

 • Bomen en yagodnye bosje in de brink ubranstve, bijstere inktkoker verbouwen. Maar samen met hen op pristvolnykh cirkels schijnen en sornyaki. Na laatste regen uplotnyaetsya voedingsbodem, verzaakt niet om lucht aan te slaat.

  Met motygoi of sadovymi vilami gebewapend zich, vzrykhlite voedingsbodem om planten, maar ondiepte, als niet te om wortels te benadelen. Sornyaki zullen vernietigd worden. Niet profiteren van misbruik frequent rykhleniem - respectievelijk dit weinig. Ja en polivat planten moeten als mogen worden, vergd wanneer voedingsbodem podsykhaet. Wanneer water na poliva wordt in de voedingsbodem geabsorbeerd, en van boven zal korochka formeren, moet prorykhlit, en als wordt navoznyi peregnoi gevonden of turf fijnmaakte, om pristvolnye cirkels door de gering stratum door te lichten. Dit bijster nou zal vlagu in de voedingsbodem, en wil geluidsscherm wasdom sornyakov verzwijgen.

  In eerst jaar na de daling van noch mesten naar yearlings schenken niet. Tamelijk wat werden in posadochnuiu gracht binnengekomen.

  Niet verzinnen voor ons toegeefl zijnen voor werk in de tuin, hoe dit op de tijdperken maken enkel begin sadovody welk chut hetzij niet iedere week voedingsbodem rykhlyat en yearlings polivaiut. Vooral schadelijk polivat dikwijls en ponemnogu, ja door anders en zeer koud water.

  Schadelijke dieren en ziektes in de tuin poosje weinig, verslechteert de noodzakelijkheid van de verkrijging en gebruik yadokhimikatami. Als en ontdekken op de vertakkingen van eenzame rupsen, tliu die eenvoudig doen hen en unichtozhte af.

  Niet overbodige versteviging veronderstellen, zagushcheniya posadok. In de tuin moet handig voor de rijstrook dorozhki, vrijje toegang naar economische postroikam, aankondiging rem van de slaand van de mesten zijn. Benut het plein van het stadsdeel zo, van om uw daling niet van zatenyali naburige beplanting.

  In de tuin inevitably borgsom otkhodov (constructie garbage, srezannye vertakt en t. P.). Hen noodzakelijk om te branden. Kostry wordt razvodit leix nou voorbij de tuin in de afgelegen van postroek plaatsen, met de verplichte inachtneming van de ingestellen regels van de brandveiligheid toegestaan.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"