Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Hieraan forceren jullie zelve beneden

 • Achter verbleven verantwoordelijk werk. Jullie stadsdeel braken op functionele zones, zavezli noodzakelijk materieel voor de constructie. Nadert zavetnaya doel is een stichting en de beginneling van de oprichting van het mannelijk lid van huis. Is gereed hetzij kelder naar de oprichting van het mannelijk lid van uw huis?

  Deze vraag zeer belangrijk en omstreeks hem nooit noodzakelijk om zich te vergeten. Zelden die van sadovodov stadsdelen wint, waarover alle ineens kan worden tuin geputten, om huis te bouwen. Wij als vroeg als spraken van wat beneden collectieve tuinen, doorgaans, zijn gebruikte maloplodorodnye, ongelegene, pereuvlazhnennye landen, met de vooringenomenheden, ovragami en andere mankementen van de voedingsbodem. Zodanig landen aanvankelijk "genezen". Wij zullen niet vdavatsya in de ingewikkelde aspecten van speciale aftakking van de beta. Wij willen gesprek leix omstreeks enkel gemakkelijk van de toegang voor ons methodes zemleustroitelnykh van de werken.

  In de bottomed-landen van rivieren land brengt tijdperk groot uvlazhnennoi en zelfs zabolochennoi door. Op zodanig stadsdelen het noodzakelijke apparaat van de vochtafvoering.

  Elk meere moeilijk geval de alignement van de kavel van dalen of het apparaat van horizontale terrassen met behulp van heuvels.

  Deskundigen-zemleustroiteli zullen in de gering hoek aanraden respectievelijk de hangen van de kavel van land moet heuvels in de richting van de helling maken. De hoek respectievelijk hangen algemeen stileert1 2. Maar als de voedingsbodem van de helling bijstere inktkoker naar bolster boven, het misschien gelijkmatig1:1.

  Te verkrijgen noodzakelijke vooringenomenheid het is mogelijk maar van podsypaniem land, omdat in podkapyvanii wordt de opper stratum van de voedingsbodem en land osedaet afgedaan. Om water niet razmyla heuvel, zijn repare dernom. Om doellatten derna niet spolzali, hen noodzakelijk om vbitymi van hout kolyshkami te adapteren. Eenvoudige advies zal jullie gezwind helpen, en belangrijkste tenue om doellatten derna te snijden. Het is noodzakelijk om sovok te fabriceren, om het stichting overtrof niet 30 cm. Grani het moet accuraat zatocheny zijn. Zodanig sovkom zonder bijzondere streven kan worden gesneden erbuit verspert derna door de grootte 30x30 cm

  Heuvels, poosje waren niet bolstered boven, dikwijls osypaiutsya. Repare hen in de volgende weg. Op de stichting van de heuvel "vrashchivaiut" ruimere Stones, omhoog met betrekking tot helling consolideren ondiepte een of anders.

  Met betrekking tot de boorden van de terrassen tvloeit om bosje met de geducht kornevoi systeem voor, op de hellingen voor het gras noodzakelijke seyat klaver te beplanten.

  Terrassen niet enkel bijstere inktkoker repare voedingsbodem maar ook dragen houdend van de regenwater bij. En om de toeloopen van de regenwater niet snosili land met de hellingen, met betrekking tot de boord van de terrassen prokapyvaiut vodootvodyashchie kanavki.

  Op de verkaveling met billowy relefom of met de terrassen geregeld bezoeken het is noodzakelijk om dorozhki met stupenkami af te rekenen.

  Besta meerdere de methodes van het apparaat zodanig dorozhek. De meeste eenvoudige - dit beddengoed van de natuurlijke wijze stenig. Tussen stupenkami van zodanig stenige vyseivaiut gras welk adapteert stenig.

  Kan zijn maakte trees maar meteen in de voedingsbodem met behulp van kolyshkov, van de grondslagen en Stones.

  Schrijdt van de borden bed op de stichting van de ballast of shlaka, verscheiden met land. Tussen borden ook het is mogelijke poseyat klaver welk bepaalt land en imparts stupenkam stabiliteit.


  Alle materielen van het hoofdstuk 'Hieraan jullie zelve beneden de macht"