Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Alomvattend stellazh

  • De gesuggereerd stellazhi kan gebruikt in diverse planirovkakh appartementen zijn. De eenvoud van ontwerpen beslissing en variruemye afmeting (lengte van 60 tot toe 120 cm en elk meer) maken apparaat alomvattend. Basis stellazha - afrastering zamelde van 6 - 8 stoek en twee rigelei-grondslagen secheniem 25 - 50 cm in. Van beide beeindigt stoek prorezaiut pazy met betrekking tot diepte, naar de egaal half van de breedte rigelei. Stellazh repare in raspor tussen seksen en plafond door middel van domkrata-schuifslot met de noot door de diameter 10 mm en lengte 80 - 110 mm. Wanneer wij podvinchivaem noot, schuifslot verhuizingen vandaan omhoog en abutting tegen het plafond, afrastering maakt. In uiterste stoikakh afrasteringen omlaag van het boveneind 200 cm gesteund, moet door iedere 60 cm prosverlit shestimillimetrovye openingen voor de kantels. Metaal kernen met betrekking tot vorm memoreren ugolki. Op lager vliegtuig krepitsya van hout plank, en het hoofd van de kern wordt in stoiku ingeschoven.

    Plooi-back meubeltje in het appartement zeer handig. Ze verzacht zuiveren van het appartement, toegeefl is voor plaats. In de brieven lezers aanbod ontwikkeld, door hen van de constructie van achterwege laten-tafel, van de stoelen en bedden. Niettemin niet allen van hen betaamt voor bepaalde kamer en voor de totaliter bepaalde plaats van de installatie. En plooi-back bedden in dit luik alle de meer individuele benadering vergen.

    Jullie kunnen benutten met het dit draaien op uitzicht standaard vering matrats, snabdiv het plooi-back nozhkami uit. Andere zal heeft gelijk voor van hout glaswaar met het rooster van rubbere linten naar en waybills porolonovym matratsem. Een wil de constructie vestigen in de hoek van de kamer, en naar hem ponadobyatsya slechts een plooi-back nozhka en shtyr, zabityi in de muur. Ander - in de muur centrum. En nozhek ponadobitsya twee.

    Niettemin totaliter de gevallen plooi-back bunk moet krepitsya niet maar meteen naar de muur, en naar bolster welk namertvo pribivaetsya naar de muur.


    Alle materielen van het hoofdstuk "Van de uitoefening van het thuis magisters"