Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Oboi (onderdeel 3)

 • Buitenste deur dikwijls door obivaiut buckram, dermatinom of lederinom. Voor podbivki gebruik vatu, tryapki, rogozhu, voilok. Door in het eerst geval zelfs stratum door kleine draadnagels nabivaiut podbivochnyi materieel. Dan admeasure en otrezaiut de noodzakelijke homp van obivochnogo materieel met zodanig berekening, om boord obivki kwam van ieder kant op 12 - 15 cm voor de cilinder vrij. In de cilinder wordt vata of andere podbivochnyi materieel ingesloten. Op het deel van lussen ook voortvloeit om reserv te laten, omdat opening gevormd in otkryvanii deur, ook moet superceded obivochnym materieel zijn.

  Obivochnyi materieel door noodzakelijke meerdere draadnagels gering om begin van de oppere boord van de deur aan te brengen. Gecheckt, correct hetzij het bevindt zich, scheep gaan op obivke. In de oppere boord van bespreken obivki is aanraadde aan sluiten stratum vaty en in, podognuv terzijde iznanki zo, om vormde cilinder kwam voorwaarts op 4 - 5 cm voor de oppere boord van de deur, om het door meerdere draadnagels te verhelpen. Ook repare obivku en met betrekking tot het overblijfsel van de kanten van de deur. Whereat noodzakelijk om toe te schouwen die, om cilinder kwam voorwaarts eenvormig met betrekking tot alle lengte, en obivochnyi materieel was ruk zelfs, zonder puckers en perekosov. Wanneer obivka wordt, zijn pribivaiut door speciale oboinymi draadnagels met de monding figurnymi bonnets aangebracht. Lagere cilinder noodzakelijk nabit zo, om het bestreed erbuit santimetra op twee van de seks, anders zo het wil zadevat daarvoor en snel porvetsya.

  Wanneer klaar zijn schilderstuk van de muren, van het windows, van de deuren, van de radiatoren, seks regelen. Op dorre parketnyi seks oorzaak tryapkoi of door speciale borstel mastiku. Schilderde seks ook het is mogelijk natirat mastikoi. Doshchatyi seks in het algemeen krasyat.

  Seks voor het schilderstuk noodzakelijk preliminarily om toe te bereiden: Naar bolster grondslagen verhogen, als zij aansukkelen, zadelat openingen, om, suchki en ander asperities te schrappen. Als seks krashenyi, oude verf moet door middel van shpatelya verharden, van de monding stameski of oud mes louteren, om aan te drijven en om naar naar hem prosokhnut te schenken. Dan kan worden aan shpatlevke begeven. Met het dit uitdraaien op uitzicht moet de verdunning van stolyarnogo kleefstof in waterhoudende overgaan met olifoi en sikkativom en om bijstere inktkoker proseyannyi krijt tot toe gustoty dough toe te voegen. Door deze menigte noodzakelijk zadelat asperities, en dan proshpatlevat alle seks door zelfs stratum. Waarna hoe seksen vysokhnet, het van node naar het puim en door zagruntovat ocher met de aanvulling olify, bijstere inktkoker protiraya totaliter aanwijzing. Door 24 uur voedingsbodem vysokhnet en seks het is mogelijk krasit. In het eerst geval het dek door de quitte doordringend stratum van de verf stileerde van ocher en surika met de aanvulling olify tot toe gustoty vocht smetany. Door 3 - 4 dagen het dek door buttery vernisen. Vernis voor het gebruik noodzakelijk podogret in de boot met verhit waterhoudend. Het is mogelijke krasit seks ook door nitroemalevoi verf. Whereat van zadelku krakken, shpatlevku en shlifovku is aanraadden aan maken als in het schilderstuk buttery verf, maar gruntovat seks niet aanbevolen. Nieuwe diepte tvloeit niet krasit in het verleden dan door jaar na hen nastila voor. Moeten hen proolifit en laat op jaar nekrashennymi. Wanneer seks prosokhnet, door noodzakelijk pomyt er hartelijk water mee de azijn (0.5 stakana van de azijn en 2 - 3 veldfles lepels van nashatyrnogo animo op de emmer van het water). Deze wil impart prettig glinsteren. In de begeerte seks kan worden linoleumom gedekt. Met het dit draaien op uitzicht gebruik speciaal mastiku uit. Zodanig mastiku kan worden zelve een of anders gekookt. Een van recepten: Krijt dor molotyi - 47, portlandtsement - 17, olifa (oxol) - 36%. In het eerst geval verwarren krijt en cement tot toe de receptie van eenvormig gruis, later vlivaiut olifu en zorgvuldig jumble. Dit mastiku solliciteren elk linoleuma, behalve koloxilinovogo.

  Mastiku voor prikleivaniya gliftalevogo en polikhlorvinilovogo, linoleuma kan worden met betrekking tot zodanig recept gekookt: Asfalteer - 55, kanifol -.15, olifa - 5, benzine - 25%. In los posude vallen in het niet kanifol in de benzine, latere deze verdunning vylivaiut in razogretyi asfalteren, voegen olifu en alles zorgvuldig jumble toe.

  Als om linoleum op vochtige seks uit te drukken, het vzduvaetsya, snel otslaivaetsya, en op de tijdperken zelfs wordt gereten. De vochtigheid van van hout coatings kan worden zo vastgesteld: Op de seks steken homp filtrovalnoi en papirosnoi kranten, en van boven het vel linoleuma welk prizhimaiut de enkele door de lading. Als na 2 - 3 dagen krant zal dor blijven en het vlak van de seks niet potemneet, linoleum kan worden geplakt. Na de seks verificatie op de vochtigheid het moet proolifit en juist dor. Oorzaak mastiku op de seks door doordringend stratum, dan steken linoleum, dicht prizhimaya en razglazhivaya. Werkbladen teruggezet naar teruggevonden.

  Linoleum op tkanevoi of voilochnoi basis, diepte-vinilkhloridnuiu tichel het is mogelijk nakleivat op van hout of beton diepte kleyami "Bustilat", "Stilit", alsmede "Mastikoi voor prikleivaniya kafelnykh tichel's, mastikoi "DFK" en PC-b, mastikami Gumi-lakse, "Sintolax" en KH-3.

  Seks voor het beddengoed nastila van node puur vymesti en naar aline. Als seks van hout, het aline shpatlevkami voor de boom, en beton diepte - door verdunning cementeren. Deze verdunning toebereiden, ponemnogu voegend water om cement te droogmaken, alle langs jumbling, poosje zal niet dik mengsel vormen. In enkel gevallen, wanneer seks zeer poreuze, wordt andere operatie - gruntovanie genodigd hebben. Compositie gruntovki is aangewezen daarover, wat kleefstof of mastikoi zal benutten.

  Het is zo, in striemende om kunststof vorsovykh kovrov te seksen, van linoleuma alle aard van en polivinilkhloridnoi van de tichel door plaken "Bustilat" seks tvloeit vooraf progruntovat 15%-nym door de verdunning van deze kleefstof in waterhoudend voor. Dan op vysokhshuiu zagruntovannuiu vlak veroorzaker de stratum van de kleefstof en erop bed oblitsovochnyi materieel, zorgvuldig razravnivaya het, om te raken lucht van onder stratum nastila los. Het is aanbevelenswaardig door quitte prokatit nastil calender. Op de boorden van de werkbladen nastila tvloeit naar het bed op vierentwintig uren lading voor. Te gaan met betrekking tot seks het is mogelijk leix door vierentwintig uren. Mastika "DFK" wordt voor prikleivaniya linoleuma alle aard van en van hout parketa aangeraad. Diepte door alle middelen moet absoluut dor zijn. In de temperatuur onderaan 15° mastikoi te benutten het is onmogelijk. Als mastika zagustela, zijn volgt razogret zandplaat verzuimd in verhit waterhoudend (nagretuiu niet overtreffen 80°).

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk 'De verstellend van het appartement"