Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Oboi

 • Als muren in het appartement okleeny oboyami, en jullie willen om hen kleevoi door de verf te dekken, moeten oboi door preliminarily namochit verhit water, straks losbranden met de muren. Volgend proshpatlevat.

  Als jullie willen okleit muren oboyami, moeten allereerst van oboi overeenkomstige kleur kiezen en schilderstuk Schilderstuk misschien verschillend met betrekking tot grootte (ruime, middelmaat of ondiepte) naar en beschikking (thematical of abstraheren).

  Het kiezen kleur oboev, moet in de eerst plaats nemen in verantwoorden de huisvesting vermogen tot plaatsbepaling: Kamers komend op zonne kant, moeten okleivatsya brink of sero-azury oboyami, en kamers, bij wie zelden zaglyadyvaet zon, - oboyami hartelijk geel-greenish, van gele of sinaasappel dodenrijk. Whereat generaal tonalnost moet elk meer hartelijk op de noord en elk meere koude op zuid zijn.

  Dan temnee kamer, van de thema's svetlee moet oboi zijn. Om in de rekening en de weerspiegeling van naburige kleuren te nemen: Als alvorens windows groene grasveld bewoont, dan ontsteken in de kamer zal greenish, en als baksteen muur is, dan roodachtig.

  Essentiele rol in de kleur keuze speelt en de grootte van de kamer. Het is bijvoorbeeld, ontsteken, maar kamer zal meer schijnen, als van zijn muur zal azury of greenish kleur, geschilderd worden omdat koude toonen hoe razdvigaiut muren. Hartelijke toonen eigen tegengesteld eigendom.

  Door de kamer grootte wordt vastgesteld en de grootte van de schilderstuk oboev. Ruime en lichtende schilderstuk volume vermindert, oboi in longitudinal sigarenbandje hoe pripodnimaiut plafond, in transversal - ontluiken kamer.

  Zeer handig vlagostoikie oboi: Hen het is mogelijk protirat vochtig tryapkoi. Besta verschillende types oboev: Tisnenye, accordeon-pleated, relefnye, oboi "beneden de zijde" en andere.

  Voor okleiki ondergeschikte huisvestingen - van de kookgelegenheden, van de corridors, voorste - kunnen worden zogenaamd coulded oboi aangeraad. Zij onderscheiden van vlagostoikikh: Dit gebruikelijk oboi, maar het vlak van hen. Wordt door doordringend stratum polikhlorvinila gedekt. Zodanig oboi kunnen door zelfs verhit water met de zeep aandrijven, maar voor okleiki residentiele huisvestingen zij zijn ongeschikt: Polymer film verzuimt niet lucht.

  Okleivat huisvestingen oboyami better alle in de zomer van.: De top van oshtukaturennykh muren allereerst louteren van natekov pobelki (nabelov), dan gomen door de ronde moties van asperity van hout terkoi (whereat ruim zijn plashmya), en vyboiny zamazyvaiut shpatlevkoi en toen puim. Voor okleikoi muren moeten helemaal dor zijn. Tijdens het werk van het venster moet worden gesloten, te ventileren huisvesting het is mogelijk leix waarna, hoe oboi helemaal prosokhnut.

  Muren van dor gips om door niet aanbevolen te wapperen, niettemin styki tussen loof tvloeit zakleit in 2-3 stratum door de bef van papieren voor.

  Als muren van hout, hen moeten naar prosokhnut in de koers van het jaar na postroiki schenken. De muren van rublenykh huizen gespecialiseerde training vergen. Alle pazy tussen brevnami zadelyvaiut zapodlitso deltavormig van hout doellatten, en bleven shvy zamazyvaiut door shpatlevkoi of zakleivaiut papierene schrappen. Volgende muren dek verhit kleisterom,

  Op muren timt van van hout rublenykh huizen obshivaiut door de werkbladen van kartonnen. Met het dit draaien op uitzicht karton narezaiut op de doellatten van noodzakelijke grootte uit, nauwelijks bevochtigen door het water en voegen in stopku toe. Wanneer karton wordt beslecht, het pribivaiut back moet naar de muur door de draadnagels met de monding bonnets steunen. Vysykhaya, karton wordt getrokken, en erop blijft niet van puckers. Om van de draadnagels later geen plekken schijnen van de roest, van hun bonnet podmazyvaiut shpatlevkoi en dek spirtovym door de vernis.

  Geoefende muren okleivaiut door de kranten benuttende koude, kleisterom van de bloem, op gelijke tijdperk namazyvaiut krant en muur. Op timt muur okleivaiut door de kranten in twee stratum. Wanneer jullie okleite door de kranten alle kamer, beginnen om oboi te lijmen. Doordringend oboi nakleivaiut vnakhlestku, en dichte - back naar teruggevonden. In eerst geval srezaiut slechts een zoom, en in tweede - twee.

  Oboi altijd beginnen om van het venster, te lijmen om shov niet otbrasyval merkwaardige lommer. Daarvandaan op de doellatten aangeduid voor okleiki juiste muur (van het venster), snijden zoom liet, en op de doellatten aangeduid voor okleiki muur liet, - juiste zoom.

  Oboi narezaiut op polotnishcha, lengte welk moet meerdere meer noodzakelijk zijn: Uitspatting otrezaiut met betrekking tot lineaal door accuraat mes rechter binnen de muur rechter na nakleiki. Als schilderstuk oboev ruim, dan in narezke moet samenvielen wacht die, om knippatroonen naburig polotnishch nadien; Als schilderstuk ondiepte, niet coincidence zal niet zeer merkbaar.

  Narezannye polotnishcha bed door de voorkant onder op pokrytyi zuiveren kranten seks. Lateraale zoom ieder volgend polotnishcha (beschouwen van boven onder) moet voorwaarts terzijde op 1,5 - 2 cm komen. Het is zo om geschikt toe te voegen, omdat in anointment kleisterom voorkant oboev zal niet beslubbered. Doordringende oboi promazyvaiut koude kleisterom eenmalig, dicht - van hartelijke kleisterom twee tijdperk.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk 'De verstellend van het appartement"