Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Uteplenie jonge bomen

 • In de gebieden met ernstige winters plodovye tuinen tvloeit om voor, doorgaans, in de voorjaar van uit te drukken. Vishniu in de middelmaat schrap ook de meest aanbevelenswaardig om in de voorjaar van te planten.

  Om te tuigeren van vymerzaniya kornevuiu het systeem van de jonge bomen van de appelboom, posazhennykh in de herfst van, hen noodzakelijk okuchivat. In het algemeen dit maken op gelijke tijdperk met de daling of meerdere later, maar door alle middelen tot toe de vooruitgang van de vrieskouen. Om de stengel van de boom van nasypaiut kholmik land door het hoogtepunt 15 - 20 cm en bijster goed het uplotnyaiut. Uteplyaiut kornevuiu systeem ook door de turf, barak-yard mest en andere rykhlyashchimi materielen, raskladyvaya hen om de boom door stratum in 8-12 treffen

  Voor de bescherming van de winter verwondingen en vrieskouen de stengels van jonge bomen en de hoofdtakken van obvyazyvaiut vetkami naaldendragende rassen, van steblyami rieten, podsolnechnika en kukuruzy. Op de tijdperken gelden obvyazku, lubkami, tolem. Zodanig obvyazka verdedigt ook van de konijnen en muizen.

  Obvyazku bomen vervulen belated in de herfst van, maar door alle middelen tot toe de vooruitgang van de vrieskouen en de uitzakking van de sneeuw. Goede bescherming tegen de brandwonden is pobelka de linde van de stengels en belangrijkste suchev jonge bomen. Zijn moet ook belated in de herfst van zich gedragen.

  In de gebieden, waar valt tal van sneeuw af en het wordt de vooruitgang van bittere koudes, bomen okuchivaiut door de sneeuw, nagrebaya het naar de boom tot toe hoogte belangrijkste skeletnykh vetok verondersteld.

  In de voorjaar van noodzakelijk materielen af te doen van pristvolnykh cirkels op welke wijze het is mogelijk eerder, omdat zij uitstel progrevanie voedingsbodems en de beginneling van het wasdom van de wortels.


  Alle materielen van het hoofdstuk "Verkaveling en postroiki erop"