Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Pobelka (onderdeel 2)

 • Om te koken kleevuiu verf, weken in het water in tweeen proseyannyi krijt en in tweeen verven (pigmenty), dragen hen tot toe smetanopodobnogo toestand. Na voorzichtige vermenging verdunningen pigmentov protsezhivaiut door dik bolter. Later naar melovomu dough toevoegen door de gering verfstof scheidt. Als voor noodzakelijk kolera wordt meerdere pigmentov genodigd hebben, allen van hen kookten in tweeen, razmeshivaiut door kleine gedeeltes. Dor pigmenty toe te voegen zullen niet aangeraad worden, omdat zij zwaar razmeshivaiutsya en kunnen de verdunning kleur vergallen. Voor de vasthechting schilderstuk mengelingen de verdunning benutten van stolyarnogo kleefstof (100 g op 1 l van het water) welk bijdraagt wat verf na vysykhaniya wordt niet vervaagd. Toen mengeling verdunnen door het water tot toe aan het werk konsistentsii: Mengeling moet eenvormig stekat van blender doordringend struikoi. Als ze loopt moet drop aan en neravnomerno wordt op blender rondgedeeld, dat middelen dat verf ook dik, zijn een gebeten verdunnen door waterhoudend; Vloeiende mengeling loof op blender nauwelijks merkwaardige voetspoor. Noodzakelijk koler, van noodzakelijke zagotovit verf stolko, gekregen om khvatilo op alle bovenaards van de muren. Wordt beschouwd die op 1 m2 gaat 0.5 l verven. Toegeefl zijnen voor verf zagotovlyat zal niet aangeraad worden, omdat ze eerstdaags bederft.

  Als van de verf niet khvatilo en wil het was noodzakelijke razvodit volgende gedeelte, noodzakelijk om kleur volgens in het verleden veroorzaakte verf af te lezen. Te maken dit het is mogelijk in de volgende weg: Opnieuw kookte verf oorzaak op het glas, dan pristavte het naar in het verleden schilderde vlak en slichite beide verven.

  Om impart naar barkhatistost muren schilderden kleevoi door de verf, noodzakelijk pribavit in de verf, behalve de kleefstof, anders de weinig kleistera, zavarennogo op pshenichnoi bloem. Te benutten verf tvloeit in de warmte, maar niet in verhit type voor. Wanneer verf wordt gekookt, zijn moet muur welk wil krasit aanpassen, ergens terzijde, om deze plaats tenslotte schilderend werd niet onderkennen. Voortvloeit om in de rekening te nemen die in vysykhanii kleevaya schilderstuk svetleet.

  Begin pobelku van het plafond. Poosje plafond bleken rijden kistiu longitudinally betreffende de hel bron. Op het plafond gebleekte aslant, zullen merkwaardige voetspooren kisti. Pobelku plafond voleindigd, branden de opper stratum van de krant van de seks los en verse deken. Wanneer plafond prosokhnet, begeven zich op het schilderstuk van de muren. Krasyat langs de muren. Het is mogelijk krasit door de methode nabryzga of tortsevaniya.

  Na het eind van verstellend de opper stratum van de krant moet verkwanselen, netjes vymesti opilki, niet doend de lager strata van de krant, en slechts waarna, hoe allemaal opilki worden gedragen, kan worden lagere krant stratum afgedaan.

  Door de kleur kunnen worden de ongelukkige proporties van de huisvesting gecorrigeerd. Als in lange en smalle kamer tortsevye muren om in intensieve hartelijke kleuren (terrakotovyi te schilderen, gouden-oranje), en longitudinal - in malonasyshchennye koude (greenish-blauw, azuri-grijs) zullen gemaakt worden sensatie welk kamer werd shire en kleiner. Kan visueel omgehaald zijn of om de huisvesting hoogtepunt te vergroten. Het is zo, als in klein met betrekking tot plein en zeer hoge kamer plafond om hartelijke kleur af te schilderen, van en muur koude, ze zal onderaan en prostornei schijnen. Lage kamer in het schilderstuk van het plafond en muren in hel koude kleur zal indruk hoger verrichten.

  Panelen in voorste, naar de kookgelegenheid, hygienisch direct toegankelijk door in het algemeen krasyat buttery kleuren. Voor het schilderstuk muren moeten toebereiden, zashpatlevat openingen (door het krijt of dor belilami met olifoi), om asperities door het puim te gommen, om shkurkoi te poetsen, zagruntovat, om olifoi, te dekken om verf better lozhilas.

  Voor het schilderstuk van van hout muren naar gruntovke voegen turpentine voor beste pronikaniya verf in de boom toe. Het is tevens, verf, waartegen kun bij turpentine, sokhnet sneller. Nieuw van hout muren voor shpatlevkoi wordt dek olifoi of door vloeiende buttery verf, aangeraad aan omdat anders zamazka niet pristanet.

  In de seconde okrashivanii muren olifu noodzakelijk om half door turpentine te verdunnen: Het verf verdunt, en ze lozhitsya ravnomernee.

  Verven op kist moeten een gebeten nemen en te veroorzaken zijn door doordringend stratum proberend om het ruimere vlak te dekken. Het is better om okrashivanie voor te tzeggen, dan krasit door het vet stratum welk lang sokhnet, sherokhovat en zal krakken uitlenen.

  Schilderde vlak kan worden uitgestreken en briljant, met het dit uitdraaien op uitzicht moet krasit zacht kistiu. Om te muren kortwieken beneden "shagren", moet met betrekking tot alle vlak door zelfs gemakkelijke stakingen door onbuigzaame borstel verstrijken.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk 'De verstellend van het appartement"