Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Kunststuken in uw huis

 • De werken van schildere kunst en houwt uit, alsmede artistieke industrie en kunstnijverheid stuk belangrijke rol in de decoratie van interera moderne domicilie. Schilderstuken, gering beeldhouwkunst, artistiek, keramiek of reproduktsiya, als zij zetelen op geschikte plaats en harmonisch behoren op de instelling, zullen appartement versieren, zal warmte en comfort in het alledaagse leven van mensen binnenlopen. Allereerst noodzakelijk om teboek te stellen die bezrazbornoe het agglomeraat van de diverse thema's van de decoratie zal niet uw appartement better maken. Niet proberen om het appartement in het museum te vervormen. Als in de kamer op een muur jullie hebben knoopt estamp op, stellen 1 - 2 keramische vaten in, op de seks, andere op stellazh in de kamer zal uiutnee worden.

  In de plaats keuze voor de schilderstuk of andere artistieke persoon tvloeit om in de rekening kleur oboev voor, van de muren, het type van wondpleister, meubeltje, opheldering en pr te nemen. Belangrijke betekenis heeft ook en die, op wat hoogtepunt povesit schilderstuk, waar toe beeldhouwkunst stellen, vat, producten van het keramiek in. Modern laag meubeltje behoeftes, om schilderstuken opgeknoopt op lage hooogte - 1,3 - 1,7 m van de seks. Het werk complot moet dat huisvesting corresponderen, bij wie het resideert. Kan worden grafisch werk of gering beeldhouwkunst, met betrekking tot complot naar de dichtbegroeid professionele belangstellingen van de logementhouder begiftigd. In de veldfles het is mogelijk povesit alsnog-leven schilderstuk, over het algemeen kamer - landschap, kleur artistiek reproduktsiiu. Voor kinder kamer hebben gelijk voor de schilderstuken, dichtbij met betrekking tot thema gebied te interesseert en de levens van kinderen. Terzijde van artistieke, zij akkoord en bepaalde educatieve invloed. Schilderstuken in kinder kamer noodzakelijk povesit zo, om kinderen konden niet tot toe hen dotyanutsya. Slaapkamer ook kan schilderstuk of artistiek reproduktsiya versieren.

  De schilderstuk glaswaar moet complot corresponderen, verdrinken naar en waarde zijn, alsmede naar de stijl van het meubeltje. In dit luik dikwijls worden schromelijke blunders verondersteld: De werken van grafische voorstellngen worden in breed brons glaswaaren ingeschoven, en schilderstuken uitgeschreven door de boter, knopen zonder de glaswaar, slechts beneden het glas, en better omgekeerd op. Zeer ronduit lijken de protrusive eerste beginselen van striemend. Moeten hen bedekt-boven maken.

  Keramische producten kunnen worden tussen de boeken, op de plank met kokende batterij, op het karpet, op de verdieping, op zhurnalnom stolike, op de kast of op losse plank gesteld beschikbaar.

  De decoratie keuze wordt door allereerst grootte en wijzend van de huisvesting vastgesteld. Vat ingestellen buiten de zetel, torshera zal luchtige kamer versieren, maar helemaal niet toepasselijk in klein, omdat belaadt zijn. Het is hier better om gering nastennoi of podvesnoi vazochkoi zich te beperken. Zeer goed keramiek lijkt op het boek-plank. Zijn ingestellen zo, om ze niet zaslonyala counterfoils - van de boeken, en grotere vaten - terzijde van de boeken of op opene planken. Hier toepasselijk vat met onderscheidene omlijning, omdat op de plank allereerst wordt niet kleur, van niet handtekening, en siluet "ge'lez'en". Figurki beest, vazochki, suveniry ook kan worden op de planken ingestellen.

  Op klein stolik stellen van het een-tweetje onderwerp, en op het diner-tafel - ene ruim vat, bijvoorbeeld met de vruchten in. Voor laag zhurnalnykh stolikov better om hoge smalle vaten of helemaal platte koppen, tarelki, laag om de vaten te kiezen.

  As-lagen, karandashnitsy, kandelaars moeten zo, selecteren om vorm, kleur en de handtekening van hen assorted met andere thema's ubranstva.

  Door alle middelen symmetrisch om keramiek, beeldhouwkunst en andere decoratieve thema's te stellen beschikbaar niet. Asymmetrisch rasstanovka komt in de compositie varieteit binnen. Het is bijvoorbeeld, molteken keramisch tarelka en hoog kuvshin fantastische compositie componeren, maar als voor keramisch tarelki om ander kuvshin te verstrakken of hoog vat, alle amenity zal verdwijnen, zal onsamenhangendheid gevoel schijnen. Ondiepe thema's kunnen worden door de groeperingen gesteld beschikbaar. Het is bijvoorbeeld, dymkovskie speelballen stellen door de beugel in of naast elkaar, zullen formeren helder kleurig stip welk kan de centrale en natuurlijke decoratie van de kamer worden. Moet ook nemen in de combinaties verantwoorden van de kleuren: Fantastische combinaties zullen hel-grijse en baksteen-oode, duister en limonno-geel, zwart wit, biriuzovyi en donker-bruin uitlenen. Bruin, geel, blauw, rose keramiek bijstere inktkoker combines met glazen.

  Vloer-staande vaten werd de rechtvaardige gedeelte van ubranstva modern huis. Het hoogtepunt van hen kolebletsya van 40 tot toe 70 cm. De vaten van minder grootte op de seks te verstrakken tvloeit niet. Hen better om op de plank, laagte shkafchike te stellen beschikbaar. Vooral handelswaar op het vat verdieping matovye, sherokhovatye, met krupnozernistoi Bill van de kavels. Zij bijster nou schouwen vlak briljant parkete en in dat tijdperk fantastisch behoren op zacht vorsom karpet. In te stellen verdieping-staande vaten het is mogelijk op de zetel, in de hoek van de kamer of op de muur, in de hiaat tussen meubeltje, als verblijf tamelijk van de kamer en vat zullen niet zatisnutoi in smalle opening zich ontpoppen. Zeer prachtige verdieping-staand vat op het karpet of op het venster tegen de achtergrond monding zanavesi sluiting alle muur van de seks tot toe plafond. Niettemin hier belangrijke Bill van de kavels en de kleur van materieel. Er is in staat zo, vat de handtekening van zachte groezelige toonen uitstekend behoort op krasochnym karpet of donker zwaar decoratief doek. En duister, gustokrasnaya of ontsteken-groen vat zal prettig contrast met hel meubeltje en gemakkelijk zanavesyami componeren.

  Elegant keramisch vat ingestellen op kletchatuiu servet, of helder geel, rood of blauw serviz op de tafel - (in servirovke tafel voor gasten) met de gering antimacassars welk steken beneden ieder gereedschap (van ernstig canvas, kletchatye of sluik zonder de schilderstuk), zal kleurig gammu interera bezielen.

  De combinatie van het keramiek en metaal in nastennykh vaten en kashpo, in speciaal gefabriceerd open-werk podstavkakh, decoratief metaal afrasteringen, waartegen worden keramische vaten met de kleuren aangebracht, ook zullen van interer uw appartement versieren.

  Bijzonder amenity keramiek koopt in de combinatie met de boom. Dikwijls gebruik uzenkie polochki in de vorm van het windows. Ine het algemeen zij consolideren op de muur, bijvoorbeeld overheen het diner-tafel. Zodanig windows zeer effektno verhuizing alle een aanvang nemen hen ding, ontwikkelen om het het zamknutoe, duidelijk kamer regelde, specifiek mikromir, bij wie dit ding levens. In zodanig windows ingestellen elk suvenir, vazochku, gering kuvshinchik welk kan tussen andere dingen zich verlopen,

  Gerede recepten bestaat niet. Besta leix elk de algemene grondbeginsels van modern ubranstva huis. Naar de keuze van en rasstanovke keramiek noodzakelijk om boven creatief te komen. Aankoop verdieping-staand vat of gering vazochku voor de kleuren, as-laag of kashpo, van node door alle middelen om zichzelf vraag in te stellen: En waar deze onderwerp zal staan, hoe in de buurt met andere dingen en namelijk in deze kamer schouwen?


  Alle materielen van het hoofdstuk 'van "Ubranstvo appartement"