Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Uw recreatie (onderdeel 2)

 • Zamelend in odnodnevnyi campagne, op de tijdperken kosten om dozhdevik of hartelijke trui te bevangen. Het meeste belangrijke ding is handig obuv. Better alle nadet sporten laarzen, tennisnye tufli, linnen of leder tufli op de laagte kabluke. Niet nadevaite hen op blootsvoetse voet, als niet naar van nateret voeten, better nadet noski. Voor elk meer lang lopend moet door alle middelen nadevat wollen noski, zelfs in grotste vurigheid.

  Producten voortvloeit om niet skoroportyashchiesya te nemen, better canned etenswaar, grostes, vruchten, elk drankjes, poosje in de boel wezen aangewezen daarover, op hoe laat jullie verhuizen vandaan van huis. Niettemin voortvloeit niet om aaneen van ook vele producten te nemen, als niet te te voeren toegeefl zijnen voor gewicht, en als niet naar moet was terug te nemen verbleef producten huiswaarts. De sandwichen better van allemaal obertyvat pergamentnoi door de krant en om in meshochki van de kunststof materieel in te sluiten. Pergament en meshochki handig daarvandaan die skvoz hen niet protekaet rastopivsheesya besmeren of varene. Sestnoe better alles om in de baal door te staan, meer handig plastic welk zonder de moeilijkheid om, of in plat korzinke, aan te drijven indien lange excursie - in de baal door de schouder of in de rugzak. Op de excursie moet worden zo bekleed, om de zwenk van de weersgesteldheid was niet zuure verrassing.

  Tijdens regen niet prikasaites naar de muren en dak palatki - ze zal promokat beginnen.

  Hoe om mutnuiu water te louteren? Broste in de emmer shchepotku Aluminium kvastsov - en mut osyadet. In de campagne niet peite van onbekende bronnen. Water door alle middelen door prokipyatite of prodezinfitsiruite margantsovokislym kalium.

  Weet, gele nakomarnik - betrouwbaare bescherming. Komary vrees gele kleur.

  Palatku in het algemeen instellen door kweken muur naar ascendant vetru op.

  Om in de campagne spichki niet promokli, iedere doos okunite in rasplavlennyi parafin, obernite door de krant en okleite plakmiddel verband.

  Het canvas homp zal inboeten naar jullie klosen, podstilku op privale, palatku op nochlege, ukroet van regen, zullen bescherming van de zon.

  Om van miers suiker en andere producten op privale en nochlege netrudno te weerhouden. Noodzakelijk nasypat om de rugzak doordringende cilinder van arboraceous as van bonfire.

  Nooit otpravlyaites in de campagne in nieuwe laarzen. Laarzen moeten obnoshennymi zijn, maar fors en in geen geval moet zhat.

  Nat obuv op privale door alle middelen dor. Op bonfire droogmaken met de voorzichtigheid, podalshe van het vuur, en better alle in de rook. Het is mogelijke nabit natte laarzen dor senom en povesit op vetru. Zij snel prosokhnut.

  Proberen om shashlyk van gribov te koken. Srezhte tonenkii ivovyi prutik, branden erbij vlezige, spitse toelopend ieder eind los. Dan nanizyvaite bonnets gribov. Chut posoliv, pojarivaite hen op ugolkakh ugasaiushchego bonfire.

  Dan rugzak niet huis? En bed, en kookgelegenheid, en garderob, en artsenijbereidkunde, en winkel, en die en bibliotechka - alle op de ruggegraat. Maar erin moet niet zijn niets toegeefl zijnen voor. Wij willen bereiden alle met tolkom toe! Lyamki ook smal - betamen niet. Als hen obshit vet suknom, en poverkh - door doordringende materie, zij wil niet vrezatsya in het lichaam. Elk meere zware reserves zijn producten, instrument, apparata - willen bed op de bodem (zo wil ustoichivee), naar de ruggegraat - zachte dingen (trui, maiki en t. D.). Palatku, spalnyi tas better om van boven van de rugzak zich te verbinden. Wat wordt meer frequent genodigd hebben, willen de broekzakken steken van de rugzak (zeep, polotentse, kruzhku). Allemaal die kan van waterhoudend, zavernem in buckram, polietilenovuiu film of zapryachem poglubzhe in het midden ontaarden.

  Wij willen impart, naar de rugzak handige vorm, vognutuiu met betrekking tot ruggegraat. Wij willen reglementeren lengte lyamok, om belangrijkste gewicht prishelsya op poyasnitsu. En nu vstryakhnem rugzak. Niet gremit hetzij ergens toe? Wij willen knop alle broekzakken en kleppen. Rugzak is gereed. In aardige weg!

  Om te koken voor de slaand van de ski, in het eerst geval zorgvuldig branden ermee residuen van oude smeersel los. Om dit noodzakelijk vatkoi te maken of tryapochkoi, sloeg in de aardolie of benzine door. Volgende ski's prosushite, progreite op de zon, veten smeersel in en stellen op cambrels in. Lederene lussen en bracings dek achromatic sapozhnym room, en metaal - tavotom of vazelinom, In dit type van ski en lyzhnoe toerusting kan worden tot toe volgende winter opgeslagen. Bereidend konki voor de opslag, hen tvloeit om tavotom voor, en dan zavernut ieder konek in promaslennuiu of voshchenuiu krant in te vetten.

  Op de zomer tijdvak lyzhnye laarzen veten smeersel gekookt van de mengeling in: 3 veldfles lepels van rybego vet en 1 veldfles lepel van kastorovogo besmeren. Smeersel tvloeit een gebeten podogret voor, toen ze better wordt in lederen geabsorbeerd.

  << Vorige pagina


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya door allemaal"