Vaш domVaш domVaш domVaш domVaш dom

Uw recreatie

 • Op zaterdag en zondag alle gezin in de samenstelling, niemand spoedt zich niet op het werk. Erop uit te gaan voor de stad in een dezer dagen werd aardige traditie. Kinderen worden gewennen naar de monter voskresnym tournees, vooraf dromen omstreeks hen, klasseren zich, nodigen haar vrienden uit. En wanneer zij zelve zal volwassene worden, obzavedutsya gezinnen die zullen met betrekking tot het voorbeeld van de ouderpaar, privivshikh hen aard, smaaken en uvlecheniya gedragen.

  Natuurlijk, in het gezin geenszins gelijkaardige belangstellingen en neigingen, ja dit helemaal en niet door alle middelen. Ieder wordt door het toneel ingenomen, andere prefereert polytechnisch museum, derd zal alle vrijje tijdperk van kollektsionirovaniiu postzegels geven. Maar liefde naar lichamelijke cultuur, om te pronken en redelijke houding naar recreatie wordt door dat cement welk tuigeert dit verschillend uvlecheniya, gezin consolideert.

  Ouderpaar moet fizkulturoi niet enkel in de belangstelling van het eigen gezondheid (doen hoewel quitte dit zeer belangrijk) maar ook in behalf van de gezondheid van kinderen. Wat geluk wanneer kinderen verbouwen sterk, schoolden in de tegenslag! En als ouderpaar zin privit naar de zoon of dochters hygienic verrijkingen, zakalit hen, om naar fizkulture te wennen, zij, allereerst, moeten in dit persoonlijke voorbeeld merken.

  Het is mogelijk door weken kind overtuigen in het nut auroral gimnastiki, maar als ouderpaar morgen de levende klanken van de sporten vlucht van de trap vernomen, snellen op uitgeschakelde radio of hoofd gimnastikoi "theoretische", evenmin tolka wil niet toe. Andere materie, als door de morgen mummie of paps zelve vstanut op zaryadku.

  Uitgeloofd, bijvoorbeeld, naar de zoon om hem op zondag op de ski's mee te gaan met, vader moet woord helemaal cost onttrekken. Als mummie bestuderingen dochku "zakalyatsya, hoe stalen", naar de om haar zelve moet merken voorbeeld. En er, aanblik, naar de mummie tenminste in de doelen van versterkend van de ouderlijke autoriteit, en te drijven het zal noodzakelijk om te beheersen, en in badmintonnen om te bespelen.

  En met dan kan kunn worden recreatie in turistskom campagne met betrekking tot oorspronkelijke boorden vergeleken? Zamelend in turistskii campagne in de zomer van of in de winter van, door alle middelen nemen aaneen rugzak. Met de kostuum-geval om ongelegen te reizen.

  In de rugzak moet zetelen: Hartelijke linnen, trui, toegeefl zijnen voor briuki en toegeefl zijnen voor sporten laarzen, wollen noski. Naar vrouwen kan worden een andere rok en twee nemnushchiesya gemakkelijke blousen met kleine mouwen veroverd. Van toiletries moet aaneen 2 polotentsa, zeep in het plastic mylnitse, odekolon, vazelin, borstel, tandpasta, room en gereedschap voor britia nemen.

  Toeristen die zijn de intentie hebben om elk meere verre tournee te begaan, vooral peshkom of op bidarka, moet aaneen aptechku, een gebeten van de producten (canned etenswaar, dorre beuling, chocola), spirtovku en pled, en in de winter van - spalnyi tas nemen.

  In de winter van alsmede in de zomer respectievelijk is aanraadde aan nemen tracksuit; Dit zeer handig, praktisch en zonder de moeilijkheid kleren gumde. Otpravlyayas in turistskii campagne, moet aaneen de kaart van dat ligging bevangen, waarin jullie zamelen om in, kompas te gaan. Kaart better om in planshete te bijhouden. Kompassen op de groepering moeten niet minder twee, op het geval van het bederf of uteri hebben. Kompas meer handig om voorradig door te staan.

  Best posuda in de campagne - Aluminium kotelki (met betrekking tot op dvoikh). Turistskie kotelki die jullie kunnen in de winkels vernemen, zeer handig, omdat erin dicht binnenloopt Aluminium veldfles maakte met betrekking tot vorm kotelka en daarvandaan niet innemend van losse plaats.

  Het is tevens, moet ruime kastriuliu of emmer, van de berekening 1,5 - 2 liter op persoon nemen. Alle moet persoonlijke kruzhku, lepel en skladnoi mes hebben.

  Producten moeten zo, emballeren om zij niet van namokli indien regen. Voor de vetten noodzakelijk metaal posuda, voor sypuchikh producten - polietilenovye meshochki. Ne vergeten zich om zelen, kruiden te nemen.

  Otpravlyayas met betrekking tot trace, van de leegte natuurlijke wijze brandstof, noodzakelijk om aaneen spirtovuiu kookgelegenheid (dor animo wordt in de winkels van economische goederen) te nemen of pokhodnyi primus verkocht. Aardolie noodzakelijk om metaal zavinchivaiushchiisya bachok welk ruim in de buitenste broekzak van de rugzak in te schenken.

  Tvloeit om voor en lantaarns, niet minder twee op de groepering, en voor elektrische lantaarns - batareiki en gloeilampen te bevangen.

  Spichki moet in dicht geslotene metallieke doos of zavernut in waterproof doek emballeren.

  Zamelend op het strand of lange wandelweg, moet ook overeenkomstige kleren naar en etenswaar bepeinzen.

  Om nader &gt te lezen; >


  Alle materielen van het hoofdstuk "Deze adviezen prigodyatsya alle"